Εκτύπωση

Αθήνα 30/11/2016
Αρ. πρωτ.:

ΠΟΛ. 1169


ΘΕΜΑ:
Παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών, λόγω των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων στις 8 έως 10 Σεπτεμβρίου του 2016 στην Τοπική Κοινότητα Ριζώματος της Δημοτικής Κοινότητας Παραληθαίων του Δήμου Τρικαίων της Π.Ε. Τρικάλων, της Τοπικής Κοινότητας Διποτάμου της Δημοτικής Κοινότητας Φαλώρειας του Δήμου Τρικαίων της Π.Ε. Τρικάλων και της Τοπικής Κοινότητας Ρογγίων και Φοτάδων της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιδένδρου του Δήμου Τρικαίων της Π.Ε. Τρικάλων.


1. Παρατείνονται μέχρι και την 08.03.2017 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών προσώπων και των νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στην Τοπική Κοινότητα Ριζώματος της Δημοτικής Κοινότητας Παραληθαίων του Δήμου Τρικαίων της Π.Ε. Τρικάλων, της Τοπικής Κοινότητας Διποτάμου της Δημοτικής Κοινότητας Φαλώρειας του Δήμου Τρικαίων της Π.Ε. Τρικάλων και της Τοπικής Κοινότητας Ρογγίων και Φοτάδων της Δημοτικής κοινότητας Καλλιδένδρου του Δήμου Τρικαίων της Π.Ε. Τρικάλων, που λήγουν ή έληξαν από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας έως και την 08.03.2017. Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
2. Αναστέλλεται μέχρι και την 08.03.2017 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων, μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας, οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Κατηγορία: Εγκύκλιοι - ΠΟΛ
Εμφανίσεις: 3942