Εκτύπωση
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Η πολιτεία είναι συνυπεύθυνη για το πογκρόμ των επιθέσεων σε βάρος αλλοδαπών.  Μαζέψτε τους δολοφόνους σας, έχουν μετατρέψει την κοινωνία σε ζούγκλα.

Οι ομάδες των δολοφόνων που καθημερινά σκορπούν τον τρόμο και το θάνατο απέναντι στους μετανάστες, πρέπει άμεσα να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Η πολιτεία είναι συνυπεύθυνη.
Αρκετό καιρό παίζει το κρυφτούλι, κάνει τα στραβά μάτια στις επιθέσεις των ακροδεξιών που ξυλοκοπούν αγρίως ανυπεράσπιστους μετανάστες, που μαχαιρώνουν όποιον είναι απλώς μελαμψός.
Η αστυνομία δεν μπορεί να κωφεύει, η δικαιοσύνη δεν μπορεί περί άλλων να τυρβάζει.
Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας μιλήστε για το άγος των ρατσιστικών επιθέσεων, το πογκρόμ των ακροδεξιών που κάνουν τους Έλληνες να αισθάνονται ντροπή για το κατάντημα αυτής της χώρας.
Κύριε Σαμαρά, εσείς που δώσατε το έναυσμα για ανακατάληψη των πόλεων από τους μετανάστες, κάντε την αυτοκριτική σας όσο είναι καιρός.
Κύριε Βενιζέλο, εσείς που σπεύσατε με τους υπουργούς σας να ενοχοποιήσετε συλλήβδην τους μετανάστες για όλα τα δεινά αυτού του τόπου. Πάρτε θέση.
Άνθρωποι του πνεύματος και της διανόησης, η σιωπή σας είναι εκκωφαντική. Τόσα ματωμένα μαχαίρια δεν σας παρακίνησαν να βγείτε και να στηλιτεύσετε τον Καιάδα στον οποίο οδηγούν τη χώρα οι σύγχρονοι μελανοχίτωνες, οι θιασώτες του Χίτλερ και του Γεώργιου Παπαδοπούλου.

Στο κέντρο της Ναυπάκτου επιχείρησαν να κάψουν ζωντανούς αλλοδαπούς. Στο Πέραμα χτύπησαν ανηλεώς Αιγύπτιους ψαράδες, στο κέντρο της Αθήνας καθημερινά σκορπούν το θάνατο.

Τι περιμένουν άραγε οι αρμόδιοι; Στους πόσους ξυλοδαρμούς, στα πόσα μαχαιρώματα, στους πόσους νεκρούς έχουν σκοπό να επέμβουν;

Έστω και τώρα: Μαζέψτε τους δολοφόνους σας!

Γονική Κατηγορία: Γενικού Ενδιαφέροντος και Σωματείων
Κατηγορία: Μικρές Ειδήσεις
Εμφανίσεις: 2677