Εκτύπωση

Αθήνα 28/12/2018
Αρ. πρωτ.: 1191585


ΘΕΜΑ: «Έκδοση του Εγχειριδίου ενημέρωσης πολιτών για τα τέλη κυκλοφορίας σε επιβατικά Ι.Χ. οχήματα και μοτοσυκλέτες», Δεκεμβρίου 2018

 

1. Σας στέλνουμε, συνημμένα, το αναφερόμενο στο θέμα Εγχειρίδιο, για την καλύτερη ενημέρωση και υποστήριξη του έργου των υπαλλήλων σας, για την ενιαία και ομοιόμορφη αντιμετώπιση των περιπτώσεων που περιλαμβάνονται σε αυτό και επισημαίνουμε ότι:

α) Η ύλη του προαναφερθέντος Εγχειριδίου καταρτίστηκε από την καθ’ ύλην αρμόδια Διεύθυνση Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης (Γ.Δ.Φ.Δ.), η οποία παρακαλείται, σε περίπτωση μεταβολής του περιεχομένου του, να ενημερώνει αμέσως τη Διεύθυνση Οργάνωσης, με έγγραφό της, προκειμένου να προβεί στην επικαιροποίηση αυτού.
β) Στο ως άνω Εγχειρίδιο καταγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι, όταν αποκτούν επιβατικά Ι.Χ. οχήματα και μοτοσυκλέτες.

2. Οι Προϊστάμενοι των Δ.Ο.Υ. παρακαλούνται να μεριμνήσουν ώστε να λάβουν γνώση του Εγχειριδίου, όλοι οι υπάλληλοι αυτών.
3. Το παρόν, αποστέλλεται, επίσης, στη Διεύθυνση Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών (Δ.ΥΠ.ΗΛ.Υ.), η οποία παρακαλείται, ύστερα από συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Συντονισμού Μεταρρυθμιστικών Δράσεων και Επικοινωνίας, να καταχωρήσει το ηλεκτρονικό αρχείο του Εγχειριδίου στην ιστοσελίδα της Α.Α.Δ.Ε.: www . aade . gr και στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη αυτής.

 

Κατηγορία: Εγκύκλιοι - ΠΟΛ
Εμφανίσεις: 3151